Društvo STONECRETE se uspešno bavi tehnologijom štampanog dekorativnog betona od od 2003.godine, a od 2006 godine i proizvodnjom maloprodajom i veleprodajom veštačkog dekorativnog kamena. Isto tako, bavimo se i ugradnjom dekorativnog kamena i dekorativnih ciglica. Kamen je izrađen od prirodnih materijala, bez gipsa, izuzetno velikog kvaliteta, ne menja vremenom izgled a ni boju. Za sve navedeno posedujemo i ateste koji pokazuju njegovu otpornost i postojanost.

Od 2016 godine bavimo se i izradom COOLIR podova.

Štampani dekorativni beton STONECRETE može da izdrži sva opterećenja od kojih ostali podni sistemi obično stradaju, npr. prelazak vrlo teških vozila, budući da putevima izrađenim STONECRETE tehnologijom, svakodnevno prolazi veliki broj vozila uključujući i ona teška i po 40 tona.

STONECRETE štampani dekorativni beton odgovara svim spoljašnjim prostorima kao što su: ulice, trgovi, šetališta, parkovi, dvorišta, predulazi, tremovi, staze, garaže, crkvena dvorišta, marine, bazeni, kafići, restorani, hoteli, tržni centri..

STONECRETE se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom:
– učvršćivača u boji
– odlepljivača u boji
– zaštitnih lakova
– gumenih kalupa
– polipropilenskih vlakana (fibers 6 / 12 mm)
– aditiva
– svih neophodnih alata za izradu dekorativnog betona

Nudimo edukaciju svim zainteresovanim preduzećima i fizičkim licima.

Rado ćemo posetiti vaš prostor i predložiti rešenje bez ikakvog obavezivanja.

Duže od 14 godina izlazimo u susret kupcima, dajemo savete, informacije i edukaciju svim zainteresovanima za saradnju kako za maloprodaju tako i za veleprodaju. Ukoliko još niste, izvolite i uverite se zašto kupci širom Srbije biraju baš nas prilikom uređenja enterijera i eksterijera.